Liefde versus verleiding | Dec '17

Zaterdag 16 december 2017

Tijd: 19.00 - 21.30
Romantiek versus verleidelijkheid, Bodynamic (nieuw in Djoj) door Kristina Vasiljevaite
Wist u dat romantiek en verleidelijkheid in de spieren schuilt? En wil je meer over weten meld je snel aan.


Doordat je fysiek in bepaalde houding zult staan tijdens deze workshop, kom je meer in contact met jezelf en krijg je meer inzicht in welke boodschap jij uitdraagt én wat wilt uitdragen naar anderen toe. 

Je zult tijdens deze workshop ook meer bewustwording krijgen avan wat jouw sterke en zwakke punten zijn op het gebied van romantiek en verleiding. Erg belangrijk om te weten, wanneer je open staat voor nieuwe liefdes relatie. 

Bodynamic is een lichaamsgerichte psychotherapie systeem dat in de jaren ‘70 werd ontwikkeld. Over de hele wereld worden er trainingen en opleidingen gevolgd. Het wordt toegepast op jong en oud met enorm positief resultaat, want wij hebben allemaal een lijf! 

In 2010 is de boek Body Encyclopedia uitgebracht door Lisbeth Marcher, de grondlegger van Bodynamic en S. Fisher. Aan de hand van veel onderzoek is deze precieze encyclopedie tot stand gekomen. De kern van deze aanpak is dat onze spieren verbonden zijn met verschillende psychologische aspecten, zo ook romantiek en verleidelijkheid. Op deze manier kan een Bodynamic therapeut aan de hand van spierspanning ‘aflezen’ wat er binnen het karakter van de persoon zit. Bodynamic is dus heel specifiek en precies.