Bodyfullness

Een workshop voor eigenwaarde 

30-31 maart

10-17 uur

met pauze

Prijs 175,- euro (inclusief BTW 21%)

Adress:

Centrum Djoj

Antony Duyklaan 5-7
3051 HA   Rotterdam
Telefoon: 010-2850236
E-mail: info@djoj.nl

 

Trainer: Kristina Vasiljevaite

Organisator: Bodynamic Stichting

 

Wil je meer leren over eigenwaarde, Bodynamic en de belangrijkste ingrediëntendaarvan? Kom dan naar de weekendworkshop Bodyfullness
Tijdens de training gaan we werken aan de cruciale ingrediënten van eigenwaarde, waaruit die bestaat, hoe het opgeslagen is in ons lichaam en hoe je kan trainen aan de aspecten die misschien nog niet zo sterk aanwezig zijn. Dat gaan we doen door middel van oefeningen en theorie, samen en alleen in de groep. Hetgeen ervoor zal zorgen dat we starten met nieuw gedragsmogelijkheden.

 

Een sterke eigenwaarde heeft inpact op talloze aspecten in ons leven. Het is allang duidelijk dat emotionele intelligentie zorgt voor meer positieve uitkomsten in een mensenleven dan de klassieke intelligentie, ofwel schoolse intelligentie. Als je aan positieve uitkomsten denkt van sterke eigenwaarde zijn het zaken zoals: 

      Lekker in je vel zitten

      Goed presteren op je werk

      Een fijn contact met de mensen om je heen. Bijv. Je relatie, je kinderen, je familie, vrienden, enz. 

      Zichzelf sturing kunnen geven.

Door je te verdiepen en nieuw gedrag door middel van oefeningen uit te proberen, kun je gaan bouwen aan de nieuwe wegen in je hersenen en in je leven. Hoe deze wegen zich zullen ontwikkelen en groeien, hangt van jezelf af. 

Deze techniek is zo fijn en simpel, dat je dit ook bij kinderen kunt toepassen om hen zo te ondersteunen om steviger in hun schoenen te staan en dichter bij zichzelf te komen. 

Tijdens deze workshop maken we een kleine reis om te leren hoe we beter contact met onszelf kunnen maken, meer begrip en diepte kunnen ervaren en hoe je jezelf beter kunt voelen. 

Wellicht kom je erachter wat er ontbreekt en waar je aan kunt beginnen met werken door middel van de methodiek van Bodynamic. 

De oefeningen die je tijdens deze workshop leert, kun je direct toepassen op jezelf of je cliënten. 

Dus wil je je eigenwaarde verbeteren of die van je cliënt, kom dan kennismaken met het Bodynamic systeem tijdens deze workshop en ik zal je concrete tools en oefeningen meegeven, welke jou kunnen helpen. 

 

Informatie over Bodynamic

Bodynamic is een lichaamsgerichte psychotherapie systeem, dat stamt uit Denemarken. Er worden op dit moment in meerdere landen van de wereld trainingen en opleidingen hiervan gegeven. 

Nu komt Bodynamic terug naar Nederland. De komende training van Shock en Trauma is al vol, en in 2020 start de Basis training van Bodynamic.

De theorie van Bodynamic is afgeleid uit de praktijk door empirisch onderzoek waarin verschillende spieren verbonden werden met diverse psychologische thema's. Daardoor zijn verschillende beschermingsmechanisme opgebouwd. Dit is heel goed, alleen word je leven zo ook beperkt wanneer je maar telkens op dezelfde gedrag terug valt, terwijl er zoveel meer opties zijn. 

Bodynamic gaat ervan uit dat het nooit te laat is om nieuwe dingen te leren en deze te gebruiken. 

Eigenwaarde en wederzijds contact zijn de twee kern pilaren van Bodynamic. Door het doorgronden van de spieren welke in verbinding staan met soms moeilijke thema's, kunnen we waar nodig een nieuwe imprint maken en nieuw gedrag een start gaan geven. Dit is wat we in deze training ook gaan doen. Het lichaam, de geest en de hersenen spelen hierbij een belangrijke rol. 

 

Informatie over de trainer

Ik ben Kristina Vasiljevaite, en de afgelopen 8 jaar houd ik me intensief bezig met Bodynamic, na mijn Psychologie studie, en Gestalt werd Bodynamic mijn eindstation. 

Na mijn studie psychologie en opleiding voor Gestalt therapeut werd uiteindelijk Bodynamic mijn eindstation. 

Het heeft enorme impact gehad op mijn leven en die van mijn gezin. Hetzelfde zie ik bij mijn cliënten en studenten. Momenteel werk ik als lichaamsgerichte psychotherapeut van Bodynamic, geef ik zelf korte trainingen en maak ik deel uit van het docenten team bij de opleidingen van Bodynamic International. 

Ik ben de oprichter van de Stichting Bodynamic, welke trainingen en workshops organiseert. Tevens ben ik nog de enige in de Benelux die Bodymapsmaakt. Dit zijn persoonlijke lichaamskaarten die vertellen hoe we in elkaar zitten, wat de sterke en zwakke punten zijn en hoe kunnen we eraan kunnen werken om gedragsverandering teweeg te brengen. 

Daarnaast ben ik moeder van 2 prachtige kinderen en vrouw van een hele leuke man. Ik houd van mens, natuur, gezondheid op alle vlakken en ik gun iedereen een vreedzaam bestaan.

Voor wie

Voor iedereen die nieuwsgierig is en aan zichzelf wil werken om een simpeler en vrediger leven te krijgen.

Voor professionals die met cliënten werken, en meer tools ter beschikking willen hebben.

Voor mensen die meer over Bodynamic te weten willen komen, zullen er ook Bodynamic opleidingen worden aangeboden. 

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mij via:

kristina@bodynamic.com

of zie mijn website:

www.kristinabodynamic.com

of de hoofdwebsite

www.bodynamic.com